Известие

Collapse
No announcement yet.

перката не спира да върти...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• перката не спира да върти...

Проблема ми е че перката не спира да върти. Гаса си колата и тя си продължава докато накрая не падне акумулатора Проверих бушончетата за перката при преден ляв фар и едното беше изгоряло и го смених, но проблема си остана, а другото го махнах и перката спря, но пък сега като не върти в това топло време не е добре да се кара. Видях, че има реленца за перката, но нз как да ги проверя, а съм сигурен, че проблема идва от тях Точно там където са сложени релетата не може да се отвори защото няма как да изкарам пластмасата. Вижте на снимките как е направено... Някой ако се е занимавал ако може да помогне да го отворя.
    Attached Files
    ALFA 166 2.4JTD 170HP 99'
    Hyundai Accent 1.3 98'

За перките има бушон и реле но не са точно там. Поне при моята не са. Утре ако остане време ще снимам.
    безплатни обяви
    Моята 166

Comment

Ще ти бъда много благодарен ако може да ми помогнеш. Аз видях в AutoData, че там има някакви за перката ама не знам дали са точно те.
      ALFA 166 2.4JTD 170HP 99'
      Hyundai Accent 1.3 98'

Comment

Същия проблем го имам с Дедрата ми ! А решението е - като отворя таблото с бушоните и релетата почвам да почуквам релетата едно-по едно и уцелвайки точното реле, перката спира да работи. Така е при Дедрата, надявам се да съм ти бил полезен.
        Емо
        AR 166/159 - 2.4 jtd/m

Comment

А много по лесно е да идеш до някоя морга да си видиш покозанието на релето и за някви стинки да си ги смениш,че новите са скъпички

Comment

Напротив... релето няма 10 лева... отделно че може и само да се позачисти...
            безплатни обяви
            Моята 166

Comment

Working...
            X